Cursussen

Bekijk hieronder de cursuskalender.

Woensdag 3 april 2019

Masterclass 5 Moments of Need voor L&D leaders

Een uniek Masterclass Programma over leren op de werkplek. Bob Mosher, bedenker van de ‘5 Momentsof Need’ methodologie, en twee ervaren consultants nemen u in vier dagdelen mee in alle ins en outs van werkplekleren. Tijdens de Masterclass krijgt u een compleet overzicht van de principes en de toepassingen van de 5 Moments of Need methodologie. Ook worden concrete business cases van zowel Nederlandse als internationale organisatie gepresenteerd.

  • NVO2, Het Buitenhuis
  • 09:00 - 13:00
  • € 895,-
Nu inschrijven (10 beschikbaar) Download brochure
Dinsdag 4 juni 2019

5 Moments of Need Certificeringsprogramma - Open inschrijving

De L&D professionals worden in hun dagelijkse praktijk steeds vaker geconfronteerd met de noodzaak om het leren te innoveren door een belangrijk deel van het leren te verplaatsen van het traditionele klassikale model naar het leren op de werkplek. Termen als 70:20:10, werkplekleren en Performance Support worden ook binnen de L&D afdelingen van de ziekenhuizen steeds vaker gehanteerd. De uitdaging voor L&D professionals zit ‘m in het “hoe”; wat is de juiste methodologie om daadwerkelijk op een succesvolle wijze werkplekleer oplossingen te ontwikkelen, die het gehele 70-20-10 spectrum afdekken?

  • Het Wielsem 10, Den Bosch, Lokaal de Dommel
  • 14:30 - 17:30
  • € 2475,-
Nu inschrijven (20 beschikbaar) Download brochure
The 5 Moments of Need™ Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies