Performance Journey 2019

Orlando en Philadelphia

Een bezoek aan het Learning 2019 event gecombineerd met bedrijfsbezoeken in Philadelphia

Het Learning 2019 event is de 'must do' conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega's van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgen we dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat.

Naast het officiële programma organiseren we privésessies met verschillende internationale L&D professionals, waaronder onze beroemde zondagochtend sessie waar Elliot Masie, Bob Mosher en andere interessante sprekers de Europese deelnemers zullen ontmoeten. Het delen van nieuwe ideeën en gedachten met deelnemers van onze Europese Performance Journey maakt het allemaal compleet.

Dit jaar combineren we Learning 2019 met een bezoek aan Phildelphia, waar we een aantal interessante bedrijven zullen bezoeken en in gesprek zullen gaan met hun L&D Professionals. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij?

Ben jij geïnteresseerd bent in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Neem dan deel aan een Performance Journey naar Learning 2019!

 

Ontstaan Perfomance Journey reis

Alfred Remmits' passie draait om mensen en leren. Na meer dan 25 jaar betrokken te zijn geweest bij het leerproces, is hij ervan overtuigd dat we ons moeten heroriënteren op de niet-formele kant van het leren, in plaats van de meeste van onze investeringen (de literatuur spreekt over 60-70%) te verspillen aan traditionele klassikale training of conventionele e-learning.

In de afgelopen 15 jaar richtte hij zich op het bouwen van Performance Support oplossingen die de prestaties van de medewerkers van de bedrijven, waar hij deze oplossingen had ingezet, echt hebben verbeterd. Na het inzetten van meer dan 1000 Performance Support projecten voor grote en middelgrote bedrijven over de hele wereld kan hij echt stellen dat een "True Performance Support Solution" de effectiviteit van de totale leerinvesteringen drastisch zal verhogen. Naast zijn focus op het implementeren van Performance Support oplossingen, is hij gespecialiseerd op het gebied van ROI metingen. Hij is dan ook zeer betrokken geweest bij Learning ROI metingen en de daarbij horende analytische discussie.

Na het bijwonen van Masie's Learning voor meer dan 25 keer, besloot hij om in 2014 een Europese reis voor Learning and Development professionals te organiseren. Een grote groep collega's uit verschillende regio's en industrieën heeft zich sindsdien al bij de Performance Journey aangesloten.

 

Waarom deelnemen?

De Performance Journey wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven.

Als jij effectief en efficiënt wilt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben én je wilt dit bespreken met en leren van andere collega's, dan is deze reis interessant voor jou!

Samen met meer dan 2.000 lerende collega's van over de hele wereld zullen we ons richten op de impact van steeds grotere zakelijke uitdagingen en hoe deze veranderingen en verschuivingen in ons werk veranderingen in het leren teweegbrengen. Tijdens Learing 2019 onderzoeken we wat de impact van onderstaande veranderingen op het leren zullen zijn:

Bedrijfsvereisten
De behoefte aan snelheid, nieuwe technologieën en andere eisen aan talenten/vaardigheden.

Verschuivingen in het personeelsbestand
Veranderende loopbaanpatronen, meerdere generaties en veranderende verwachtingen van werknemers.

Globalisering
Een breder perspectief, andere vaardigheden en een verandering in de manier waarop we communiceren.

Automatisering
Snel verschuivende rollen, nieuwe taken en geheel nieuwe vaardigheden.

Werk jij als Learning- Professional, Manager of Director, HR- of Talent Professional, Content- Developer of Producer, Technologie of IT specialist met een focus op leren? Meld je nu dan aan!

The 5 Moments of Need™ Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies