5 Moments of Need™ Journey

Salt Lake City

Een bezoek aan de 5 Moments of Need™ Summit 2020 in Salt Lake City

 

 

 

In het Sundance resort, gelegen in de prachtige bergen in Utah, op ongeveer 45 minuten afstand van Salt Lake City vindt op 20 en 21 mei 2020 het 5 Moments of Need™ Summit event plaats. Dit event is bedoeld voor opleidingskundigen die zijn opgeleid in de 5 Moments of Need™ methodologie en geïnteresseerd zijn om de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de methodologie te vernemen van de grondleggers, Bob Mosher en Conrad Gottfredson. Tevens wordt er uitgebreid met collega’s van gedachten gewisseld over de door hen ontwikkelde toepassingen.

We gaan met kleine groep 5 Moments of Need™ opgeleide en geïnteresseerde L&D Professionals naar deze locatie, gelegen in een prachtige natuur. Hier zullen we onder leiding van Bob en Con erg praktisch aan de slag gaan. In totaal verwachten we zo’n 150 internationale deelnemers.

 

Reisopties

De 5 Moments of Need Academy Europe biedt voor deze reis drie varianten:

1. Een verblijf van dinsdag 19 mei tot en met zondag 24 mei.
Hierbij de keuze om ofwel 5 dagen te verblijven in het Sundance Resort ofwel 3 dagen te verblijven in het Sundance resort en 2 dagen te verblijven in Salt Lake City.

 

2. Een verblijf van dinsdag 19 mei tot vrijdag 22 mei.
Hierbij verblijf je van dinsdag tot vrijdag in het Sundance resort. De terugvlucht is op vrijdagavond, met aankomst in Nederland op zaterdag.

 

3. Een verblijf van dinsdag tot een nader te bepalen datum.
Er bestaat ook de mogelijkheid om het verblijf in Utah (de staat met vele prachtige nationale parken als Brice Canyon, Zion, Red Rocks en Yellostone) te verlengen met enkele dagen. In dat geval kun je bijvoorbeeld een auto huren en zelfstandig Utah verkennen. Prijs op aanvraag.

Ben jij opgeleid in de 5 Moments of Need™ methodologie en wil jij meer horen over de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor deze reis!

 

The 5 Moments of Need™ Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies