Performance Journey 2020

GOES DUTCH

Uniek event met top sprekers

Het Learning 2020 event is de 'must do' conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Normaliter zouden we ons, met meer dan 2.000 lerende collega's van over de hele wereld, verdiepen in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgden we de voorgaande jaren dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis ging...

Door de Covid-19 situatie zijn we helaas genoodzaakt om deze reis naar de USA te annuleren. Maar we hebben niet stil gezeten. Door de belletjes en mailtjes van oud- en nieuwe deelnemers en te kijken naar de mogelijkheden die er op dit moment wél zijn, hebben we met inachtneming van de Covid-regelgeving, tóch een mooi programma weten te maken:

Performance Journey 2020 GOES DUTCH!

We blijven dus in ons prachtige eigen landje op locatie De Heerlickheijd van Ermelo. Je ontmoet niet alleen een grote groep L&D’ers die je netwerk enorm zullen verbreden, maar je krijgt ook de laatste updates van leiders op het gebied van Learning en Development zoals Elliott Masie en Donald Clark, heb je de mogelijkheid om CLO’s van organisaties als Amazone, Colgate en Delta Airlines al je vragen te stellen én word je ook door de workshops van verschillende Nederlandse L&D bedrijven meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interactieve video, learning analytics, werkplekleeroplossingen en adaptief leren.

Tijdens de panel discussie zullen we aan de slag gaan met de thema’s die leven onder de deelnemers. Je kunt hier dus veel uithalen, als je er ook veel instopt!

Je gaat naar huis met een concrete actielijst, een waslijst aan ideeën en verschillende (virtuele) vervolgafspraken met inspirerende L&D collega’s.

Sprekers die we nu al bekend kunnen maken zijn:

  • Elliott Masie
  • Bob Mosher
  • Donald Clark
  • Brandon Carson (Delta)
  • Mark Wagner (The Hartford)
  • Frank Nguyen (Amazon)
  • Brad Watt (Colgate)

Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Neem dan deel aan een Performance Journey Goes Dutch 2020!

The 5 Moments of Need™ Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies